Secuyou fejlfinding

Hvordan virker Secuyou?

Herunder kan du se svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Secuyou låsesystemet. Har du problemer med et allerede installeret system så tryk på skruetrækkeren/fejlfinding ovenfor.

Secuyou tyverisikring ser smart ud, og virker funktionelt, kan jeg selv montere dette?

Ja, du kan selv montere Secuyou tyverisikring, da Secuyou tyverisikring er designet som et gør-det-selv produkt. Du kan se monteringsvideon for Secuyou tyverisikring her: Secuyou tyverisikring monteringsvideo og selv se hvor nemt det er. Det tar under 10 minutter at installerer en lås.

Hvor lang tid holder batterierne?

Låsene er forsynet med 2 x almindelige AA batterier og holder i min. 2 år (alm. alkaline).

Fjernbetjeningen er forsynet med 2 x CR2450 og holder i min. 2 år med 10 låse opkoblet. Har man færre låse forøges batterilevetiden, levetiden for fjernbetjeningen med 2-3 låse er ca. min. 5 år.

Hvad sker der når batterierne løber tør for strøm?

Låsene forbliver låst hvis systemet er i udelås. Hvis systemet er i hjemmelås vil låsene automatisk låse op hvis man ikke får skiftet batterierne i tide. Man advares i god tid på fjernbetjeningen når batterier skal skiftes og kan desuden altid se batteristatus ved at trykke på ESC knappen på låsene.

Kan man låse når vinduet er i ventilationsposition?

Ja, låsene på vinduerne kan låses i ventilations position og når de er helt lukkede. Du skal blot sørge for at monterer magneten når vinduet er placeret i ventilations positionen. Se vejledning for låsen trin 4 og 5.

 

Hvor lang rækkevidde har Secuyou fjernbetjeningen?

Rækkevidden er 320 meter i frit felt.  Afhængig af bygningsforholdene er rækkevidden indendørs ca. 20-25 meter med 3 massive vægge (mursten, beton). Konstruktioner med armeret beton, metallofter og gipsvægge med stålregler kan dog reducere rækkevidden. Hvis fjernbetjeningen ikke rækker i din bolig, kan man bruge en repeater (forstærker) til at forlænge signalet med yderliger 25-30 m.

Findes Secuyou tyverisikring i andre farver?

Ja, vi har lavet en alulook (RAL9006) Secuyou lås, som passer bedre til mahogni vinduer.

Billeder af Secuyou låsesystem i alulook

 

Er stiften på grebet lang nok når låsen monteres?

Ja, de fleste døre og vinduer har en for lang stift. Secuyou låsen er 10 mm tyk der hvor grebet monteres.

ID-grebene på Rationel produkterne, Aura, Domus, Aldus, Patus og Patus+. passer også, men du skal udskifte/bytte grebet til et med lang stift (det er det greb der normal benyttes til Rationel's Aura plus serie).

Rationel ID greb Rationel ID greb med børnesikring

Hvis du har Rationel Aura plus serie skal du købe et nyt greb med forlænget stift. Du kan købe det ved at trykke på fanebladet webshops og gå ind på hjemmesiden, her ses grebet under tilbehør.

Hvis dit grebsstift er for kort, så kan du se videoen nedenfor, hvordan man kan forlænge det. Du kan købe en grebsstift i dit lokale byggemarked, låsesmed eller online.

Secuyou viser hvordan man forlænger stiften på et terrassedør/vinduessgreb

 

Hvor mange Secuyou låse kan kobles til Secuyou fjernbetjeningen?

Vi anbefaler max. 25 låse koblet på fjernbetjeningen. Det skyldes at den er batteriforsynet (2xCR2450) og belaster strømstyringen for meget ved flere end de 25 låse. Bemærk at betjeningstiden er ca. 1 sekund pr. lås.

 

Hvor mange låse kan kobles til Secuyou-boksen?

Der kan kobles 200 låse til boksen. Bemærk at betjeningstiden er ca. 1 sekund pr. lås.

Kan man vælge ikke at have kode på fjernbetjeningen?

Ja, fjernbetjeningen er uden kode ved levering og kan bruges uden kode. Husk at den ikke skal sidde synligt fremme så evt. indbrudstyve bare kan låse op.

 

Kan man have flere fjernbetjeninger?

Ja, men husk at den/de ekstra fjernbetjeninger ikke er beskyttet med pinkoden når andre fjernbetjeninger låses i udelås. Det er altså den enkelte fjernbetjening der beskyttes når "udelås" vælges.

Virker Secuyou tyverisikring på alle vinduer og døre ?

Secuyou tyverisikring kan desværre ikke monteres på Velfac og Ideal Combi Futura døre og vinduer, da der ikke er plads til låsen. Ej heller facadedøre.

De nye serier fra Rationel, Auraplus kan også monteres med Secuyou, det kræver at man køber vores specielt designet greb til Aura plus terrassedøre og vinduer.

Nedenfor vises Rationel Auraplus greb:

Rationel ID greb Rationel ID greb med børnesikring

 

Passer Secuyou tyverisikring på min terrassedør eller vindue?

Du kan sende os et billede af din terrassedør eller vindue, og så vil vi give dig et svar indenfor 24 timer. Du kan sende billeder på info@secuyou.dk

 

Skal jeg købe til alle terrassedøre og vinduer på én gang?

Du behøver ikke at købe til alle dine terrassedøre og vinduer på én gang. Vi anbefaler at du sikre din/dine terrassedøre og evt. de mest udsatte vindue først. Tyspisk dem på bagsiden af huset, hvor tyven har arbejdsro. Herefter kan du altid udbygge systemet med flere låse.

Hvor mange millimeter kommer håndtaget ud fra døren, med låsen monteret? - altså hvad er tykkelsen på det stykke hvor håndtaget monteres?

Tykkelsen af låsen er 10 mm. der hvor håndtaget er monteret.

Kan jeg koble min alarm eller IHC til Secuyou tyverisikring?

Ja, man skal blot købe en Secuyou boks - se hvordan Secuyou boksen virker her.

Mine skruer er mere end 5 mm i diameter, kan de komme igennem hullerne i låsen?

Nej, skruer større en 5 mm kan ikke bruges på låsen. Du må ikke bore hullerne op (større huller kan beskadige produktet).

Er Secuyou tyverisikring pinkodebeskyttet ? Kan tyven ikke bare låse op?

Secuyou tyverisikring er pinkodebeskyttet. Når man kommer hjem, trykker man på ”Lås op” eller ”Hjemmelås” og indtaster derefter den valgte pinkode. Tastes koden forkert 3 gange i træk, starter en timeout på 5 min. Under timeout lyser lysdioden til venstre rødt, og fjernbetjeningen er ikke aktiv.