Levering af din ordre

LEVERING i Danmark.

Leveringstid: 2-4 hverdage. 

Gratis fragt til GLS og DAO pakkeshop.

Vi leverer med DAO og GLS. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke.

Uafhentet vare.

Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 49,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

Returnering af vare fra Danmark.

Der er gratis returnering af vare og du kan få tilsendt returlabel ved at bruge dette link, tryk her for at modtage returlabel  

LEVERING i Sverige og Norge.

Leveringstid: 2-4 hverdage. 

Fragt til Post Nord pakkeshop.

Vi leverer med Post Nord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke.

Brug dette link hvis du ønsker returnering af vare tryk her for at benytte linket 
Du skal selv sørge for at sende vare til os. 

Uafhentet vare.

Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 149,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.